Search
  • Stanica Enache

La Website Nou Parteneri Noi

Updated: Sep 1, 2019

Sunt foarte incantat sa va spun ca, după multe căutări, am decis sa promovam solutia InstantCom PTX pe noile terminale TalkPod, un producator din China pe care atat noi cat si echipa de la head-office-ul Mobile Tornado l-a vizitat in vederea validarii terminalelor.

Putem spune ca toata gama de radiotelefoane TalkPod functioneaza cu aplicatiile noastre si ca putem asigura acelasi SLA ca si pana acum, adica 99.9% uptime.

Reamintesc celor care inca nu stiu ca experientele mele cu sistemele de comunicatii Network Radio sau GPRS Radio sau PTToC a inceput acum mai bine de 10 ani in Africa, pe durata unui contract in Mozambic unde singura modalitate de comunicare si coordonare operationala la distante de peste 2000 km (intre porturile Maputo si Nacala de exemplu) a fost platforma IPRS™ a celor de la Mobile Tornado. In acelasi timp, pentru mine personal, PTToC a insemnat intoarcerea la o pasiune din copilarie - telecomunicatiile fara fir.

Proba de foc (Proof of Cocept) a fost trecuta cand in 2007 am reusit sa comunic din Cape Town la Constanta cu ajutorul acestei solutii, fara costuri de roaming, de 4 ori mai rapid decat orice alt sistem de telecomunicatii si cu o claritate foarte buna.

Au urmat ani buni de cercetare-inovare-dezvoltare pe aceasi platforma in paralele cu experienta acumulata in domeniul managementului operational, acolo in Africa, in Portugalia sau in Romania.

Aceasta experienta este defapt si avantajul competitiv ("the unfair advantage") al InstantCom.

Vor exista probabil replici si alternative tehnice la InstantCom pe piața românească.

Este insa putin probabil sa fie replicate experienta si rabdarea in a construi partea nevazuta a InstantCom. INFRASTRUCTURA. Sistemul mixt de masini virtuale, cloud, redundanta inteligenta si algoritmi de compresie a streamingului. Parteneriatul cu Mobile Tornado UK si iSafe Germania si increderea construita in ani cu aceste centre de dezvoltare sunt intr-adevar greu de replicat.

Acestea sunt secretele din spatele UpTime-ului unic al sistemului nostru, care face realmente clienti ca primele branduri de securitate din Romania si Europa sa vin sa cumpere de la noi, de multe ori parasind alti provideri de servicii similare.

Deci da, este vorba despre o solutie pentru dezvoltarea careia conteaza cel mai mult experienta, consistenta si parteneriatul.

Simplitatea in operare, interfata prietenoasa si "comunicarea prin apasarea unui singur buton" sunt varful unui iceberg care inseamna defapt multa munca, teste si recunoasteri.

IPRS™ este defapt una dintre cele 3 platforme de IP Radio Service validata drept Carrier Grade de catre Telus Canada. Adica testata cu sute de mii de utilizatori concomitent fara nici un "point of failure".

Revenind, ma bucur sa anunt lansarea noii game de radiotelefoane TalkPod, continuam sa oferim produsele iSafe si Ruggear si va invitam sa ne vizitati noul website si sa ne laudati sau criticati ca intotdeauna.

Tinem legatura!

Stanica Enache

InstantCom PTX

O marca promovata de Inomar Cluster

0 views

©2020 by InstantCom PTX