CAPABILITATI PRINCIPALE

Facilitam Excelenta Operationala 

 

PUSH TO TALK

Functia Push to Talk faciliteaza comuncarea eficienta intre membrii echipelor operationale. O convorbire te tip radio sau walkie-talkie este de 4 ori mai scurta decat o conversatie telefonica in acelasi context. 

Membrii echipei pot comunica 1 la 1 sau 1 la grup, permitand chiar si cumunicatii intre statie la computer/laptop sau intre computerele aflate intr-o cladire de birouri.

PUSH TO LOCATE

Permite localizarea pe harta a membrilor echipei dumneavoastra si astfel coordonarea mai eficienta a acestora, dirijarea celorlalti membrii ai echipei in funtie de pozitia acestora si gestionarea apelurilor de urgenta sau alerta.

Functia permite consultarea istoricului deplasarilor si locatiilor unui utilizator atat in forma grafica direct pe harta cat si sub forma unui raport care indica coordonatele exacte, ora si data pozitiei utilizatorilor in timpul operarii.

Communication Tower

SUMAR

InstantCom PTX este dezvoltat pe baza unei vaste experiente in management operational.

Sistemul utilizeaza la maximum infrastructura partenerului britanic Mobile Tornado, adaptandu-i principalele capabilitati la nevoile dumneavoastra: costuri mici, simplitate in exploatare, rapiditate, operare cu semnal de la orice furnizor de date iar atunci cand este operat pe terminalele dedicate difuzor puternic, baterie puternica, buton de panica, comunicare prin apasarea unui singur buton.

Puteti practic sa asigurati coordonarea si comunicarea cu echipele dvs de teren sau/si de birou cu un tarif lunar cuprins intre 5 si 10 euro pe luna.

Solutia functioneaza pe radiotelefoanele din magazinul nostru online sau pe alte telefoane smart cu Android sau IOS, pe baza unei cnfirmari din partea noastra.

InstantCom PTX 

PUSH TO ALERT

Aceasta functie permite localizarea si gestionarea unei alerte generate de catre un utilizator in pericol sau aflat intr-o situatie critica. Dispecerul sau ceilalti membrii ai echipei vor avea astfel posibilitatea sa actoneze rapid pentru a minimiza impactul incidentului si a ajuta persoana care a generat apelul.

Aceasta functie, atunci cand este folosita cu un radiotelefon dedicat, corespunde cerintelor privind directivele internationala in privinta lucratorilor care opereaza izolat sau "lone worker protection"

PUSH TO INSTANT MESSAGE

Fie ca vreti sa trimiteti mesaje text unuia dintre membrii echipei sau doriti o sesiune de mesaje in grup, Push to Instant Message (PTIM) va transmite mesajele instantaneu si fara riscul de "Retry" sau "Failure".

DISPECERIZARE

Permite vizualizarea membrilor uneia sau mai multor echipe pe harta, comunicarea instanta cu acestia prin metode multiple de selectie, prioritizarea sesiunilor de comunicatii, gestionarea apelurilor de urgenta, inregistrarea apelurilor dintre dispecerat si operatorii  de teren - potrivit legii, mesaje 1 la 1 si 1 la grup.

STabilirea cu exactitate a positiei membrilor unei echipe, geofencing in/out etc.

Solutia noastra de dispecerizare corespunde celor mai noi standarde profesionale, este permanent revizuita si actualizata, apoi livrata clientilor fara costuri suplimentare.

©2020 by InstantCom PTX